Hellendoorn 2017-12-20T14:51:30+00:00

Gemeente
Hellendoorn

Op deze pagina vindt u onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook leest u hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vindt u hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Hellendoorn. Wilt u weten wat een wooncoach voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 088-18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Zonnepanelen iets voor u?

U kunt nu eenvoudig en snel zien of het dak van uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. De zonnekaart geeft u direct overzicht hoeveel u kunt verdienen door de zon.

Bekijk de zonnekaart

Wooncoaches

Norbert Grobben

Ik ga graag om met anderen en heb een nuchter inzicht. Daarnaast ben ik van mening dat er echt iets moet gebeuren op/met deze planeet. En het is zo eenvoudig als je maar wilt.

Dick ter Avest

Als wooncoach kan ik vrijblijvend deskundig advies geven aan huiseigenaren. In overleg met hen reik ik goede en eventueel duurzame oplossingen aan. Ik geniet van dit contact met mensen.

Wim Hendriks

Ik heb een brede interesse in techniek, bouw, milieu en maatschappij. Door mijn achtergrond vind ik het fijn om wooncoach te zijn. Het is voor mij een uitdaging om huiseigenaren te helpen bij hun woonwensen.

Henk Hospers

Het is mijn intentie om huiseigenaren te ondersteunen bij hun woonvragen op het gebied van energiebesparing en levensloop-bestendigheid. Ik wil hen graag in contact brengen met uitvoerende partijen, zodat hun woonwensen gerealiseerd kunnen worden.

Pieter Molenaar

Als wooncoach vind ik het fijn om mensen via een stappenplan persoonlijk te begeleiden. Het geeft me voldoening om huiseigenaren in het hele traject bij te staan. Dus van het eerste contact tot en met de oplevering van de werkzaamheden.

Ben Veltien

Ik heb kennis en ervaring in huis om wat te kunnen betekenen voor anderen. Als wooncoach wil ik het begrip duurzaamheid onder de aandacht brengen. Dit doe ik graag in mijn eigen omgeving omdat noaberschap voor mij erg belangrijk is.

Lokaal nieuws

Plaatsen: Daarle, Daarlerveen, Haarle, Hellendoorn, Hulsen, Nijverdal
Buurtschappen: Egede, Eelen, Hancate, Helhuizen, Hexel, Ligtenberg, Marle, Overwater, Piksen, Rhaan

De door u ingevulde gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden.
Duuzaam (t)huis Twente gebruikt deze slechts voor monitoringdoeleinden om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.
SLUITEN