>>Verhogen wooncomfort
Verhogen wooncomfort2017-12-20T15:29:46+00:00

Meer wooncomfort
en lagere kosten?

Buiten regent het…
Koude striemen slaan tegen de voorruit van uw auto. De auto is lekker warm en u bent bijna thuis. Voordat u in de auto stapte heeft u via uw smartphone de verwarming in huis aangezet.

Wat een heerlijk idee; thuiskomen in een behaaglijk huis. Als u de oprit oprijdt, stapt u snel uit en loopt met het gezicht naar beneden naar de voordeur. Een paar regendruppels hebben de weg weten te vinden naar uw brillenglazen. Maar eenmaal binnen maakt dat niet meer uit: u laat uw schoenen achter op de deurmat, de jas gaat uit en op sokken loopt u over een warme vloer naar de woonkamer.

Dat is wooncomfort. Een behaaglijk en comfortabel huis waar u met veel plezier woont. Wat zelfs u leven aangenamer en gemakkelijker maakt.

Meer wooncomfort

Misschien is uw huis al comfortabel. Maar wilt u nu eindelijk van dat vochtprobleem af dat schimmelplekken veroorzaakt en waardoor er een muffe geur hangt? Of stoort u zich elke winter aan tocht bij de ramen? Of wellicht is de tijd nu aangebroken om vloerverwarming of vloerisolatie te laten plaatsen zodat uw kinderen of kleinkinderen lekker op sokken kunnen spelen?

Heeft u er weleens over nagedacht dat een paar kleine aanpassingen kunnen zorgen voor meer wooncomfort en minder energieverbruik? En daardoor voor lagere kosten?

“Zuinig op uw huis en
goed voor het milieu”

De wooncoach

Als u vragen heeft over uw huis, dan kunt u terecht bij de wooncoach. Een wooncoach is een noaber. Iemand met hart voor Twente. Geheel kosteloos komt hij of zij bij u thuis om deskundig advies te geven over uw woning.

Wilt u verbouwen dan kan de wooncoach u adviseren. Ook bijvoorbeeld over energiebesparing of energieopwekking. Wilt u weten of het mogelijk is dat u op uw oude dag nog in uw huis kunt blijven wonen en welke aanpassingen dan eventueel nodig zijn? Een wooncoach kan u tips geven. Ook op het gebied van veiligheid en wooncomfort zijn de wooncoaches gespecialiseerd. Ze denken in alles met u mee en voorzien u van een gratis wooncheck.

Waarom ze dit gratis doen? Omdat ze graag zien dat Twente duurzamer wordt. Omdat ze willen bijdragen aan de leefbaarheid van onze regio.

Vraag een vrijblijvend wooncoach gesprek aan
Bel ons: 088-18 50 130
Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Samenwerken aan een duurzame toekomst