fbpx
Enschede2019-05-02T08:56:20+01:00

Gemeente
Enschede

Op deze pagina vind je onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook lees je hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vind je hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Enschede. Wil je weten wat een wooncoach voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 088-18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Zonnepanelen iets voor jou?

Je kunt nu eenvoudig en snel zien of het dak van jouw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. De zonnekaart geeft jou direct overzicht hoeveel jij kunt verdienen door de zon.

Bekijk de zonnekaart

Wooncoaches

Ron Velthoen

Ik vind het leuk om ervaringen te delen en mee te denken met huiseigenaren. Zo kunnen zij slimme keuzes maken bij de zoektocht naar energiebesparende maatregelen en investeringen.

Agnes Kersten

Prettig en comfortabel wonen zonder een hoge energierekening vind ik belangrijk. Ik gun dat anderen ook. Als wooncoach hoop ik huiseigenaren te kunnen adviseren bij het nemen van beslissingen over energiebesparing.

Willy Nijhuis

Mijn doelstelling is om zo lang mogelijk sociaal en maatschappelijk betrokken te blijven in de samenleving en huiseigenaren te stimuleren om duurzamer te leven.

Bert Speelman

Energiebesparing en verduurzaming zijn interessante thema’s. Ze ontwikkelen voortdurend door nieuwe technieken of inzichten. Ik vind het leuk om die kennis bij te houden en uit te breiden. Maar ook om het te kunnen delen met anderen.

Plaatsen: Boekelo, Enschede, Glanerbrug, Lonneker, Usselo
Buurtschappen: Broekheurne, Rutbeek, Twekkelo

Go to Top