Enschede 2017-07-20T13:36:25+00:00

Gemeente
Enschede

Op deze pagina vindt u onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook leest u hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vindt u hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Enschede. Wilt u weten wat een wooncoach voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 088-18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Zonnepanelen iets voor u?

U kunt nu eenvoudig en snel zien of het dak van uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. De zonnekaart geeft u direct overzicht hoeveel u kunt verdienen door de zon.

Bekijk de zonnekaart

Wooncoaches

Johan Buurman

In de eerste instantie wil ik voor huiseigenaren een vraagbaak en sparringpartner zijn. In de tweede plaats hoop ik ze te kunnen adviseren, in overleg met bedrijven. Het is fijn om op die manier anderen te helpen bij woonvragen.

Henk Roeleveld

Ik vind het geweldig dat ik anderen kosteloos informatie kan geven waar ze gelukkig van worden. Door mijn bouwkundige en adviserende achtergrond kan ik huiseigenaren van advies voorzien.

Bert Speelman

Energiebesparing en verduurzaming zijn interessante thema’s. Ze ontwikkelen voortdurend door nieuwe technieken of inzichten. Ik vind het leuk om die kennis bij te houden en uit te breiden. Maar ook om het te kunnen delen met anderen.

Lokaal nieuws

Plaatsen: Boekelo, Enschede, Glanerbrug, Lonneker, Usselo
Buurtschappen: Broekheurne, Rutbeek, Twekkelo