fbpx
Haaksbergen2021-10-13T08:48:10+01:00

Gemeente
Haaksbergen

Op deze pagina vind je onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook lees je hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vind je hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Haaksbergen. Wil je weten wat een wooncoach voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 088-18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Zonnepanelen iets voor jou?

Je kunt nu eenvoudig en snel zien of het dak van jouw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. De zonnekaart geeft jou direct overzicht hoeveel je kunt verdienen door de zon.

Bekijk de zonnekaart

Inloopspreekuur

Vragen over isoleren, energie opwekken of energie besparen? Wil je verbouwen of is jouw woning aan onderhoud toe? Wil je weten hoe je langer en veilig in jouw eigen huis kunt blijven wonen?

Vraag het de wooncoaches!

Wanneer en waar

Inloopspreekuur: elke even week op dinsdagochtend van 10.00 – 12.00 uur
Locatie: gemeentehuis Haaksbergen

Wooncoaches

Peter Migchielsen

Als wooncoach hoop ik mijn kennis, kunde en ervaring te delen met huiseigenaren. Ik wil hen ondersteunen, adviseren en begeleiden met betrekking tot woningvraagstukken. 

Frans Botterhuis

Als een noaber wil ik op vrijwillige basis andere mensen ondersteunen en helpen. Ik wil een klankbord zijn voor huiseigenaren en hen onafhankelijk advies geven. Samen met hen wil ik zoeken naar een oplossing voor hun woonvragen.

Leon Pelders

Als wooncoach gaat Leon samen met jou onderzoeken wat voor jouw situatie praktisch in jouw voordeel werkt! Onafhankelijk denkt hij met je mee, zonder commerciële binding aan producten of diensten.

Lokaal nieuws

Plaatsen: Buurse, Haaksbergen, Sint Isidorushoeve
Buurtschappen: Honesch, Langelo

Ga naar de bovenkant