Haaksbergen2019-02-07T09:35:25+00:00

Gemeente
Haaksbergen

Op deze pagina vindt u onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook leest u hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vindt u hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Haaksbergen. Wilt u weten wat een wooncoach voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 088-18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Zonnepanelen iets voor u?

U kunt nu eenvoudig en snel zien of het dak van uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. De zonnekaart geeft u direct overzicht hoeveel u kunt verdienen door de zon.

Bekijk de zonnekaart

Inloopspreekuur

Vragen over isoleren, energie opwekken of energie besparen? Wilt u verbouwen of is uw woning aan onderhoud toe? Wilt u weten hoe u langer en veilig in uw eigen huis kunt blijven wonen?

Vraag het de wooncoaches!

Wanneer en waar

Inloopspreekuur: elke even week op dinsdagochtend van 10.00 – 12.00 uur
Locatie: gemeentehuis Haaksbergen

Wooncoaches

Peter Migchielsen

Als wooncoach hoop ik mijn kennis, kunde en ervaring te delen met huiseigenaren. Ik wil hen ondersteunen, adviseren en begeleiden met betrekking tot woningvraagstukken. 

Frans Botterhuis

Als een noaber wil ik op vrijwillige basis andere mensen ondersteunen en helpen. Ik wil een klankbord zijn voor huiseigenaren en hen onafhankelijk advies geven. Samen met hen wil ik zoeken naar een oplossing voor hun woonvragen.

Ine Temmink

Ik kan woningeigenaren helpen in de zoektocht naar het beste resultaat. Vaak is dit een duurzame oplossing, een oplossing voor de langere termijn. Het lijkt op noaberschap; elkaar helpen de juiste weg te vinden.

Lokaal nieuws

Plaatsen: Buurse, Haaksbergen, Sint Isidorushoeve
Buurtschappen: Honesch, Langelo