Hof van Twente2018-04-10T09:44:59+00:00

Gemeente
Hof van Twente

Op deze pagina vindt u onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook leest u hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vindt u hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Hof van Twente. Wilt u weten wat een wooncoach voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 088-18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Zonnepanelen iets voor u?

U kunt nu eenvoudig en snel zien of het dak van uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. De zonnekaart geeft u direct overzicht hoeveel u kunt verdienen door de zon.

Bekijk de zonnekaart

Wooncoaches

Mathias Broekhuizen

Al jarenlang ben ik bezig met duurzaamheid en het blijft een uitdaging. Dat is ook het leuke aan het werken als wooncoach: ik wil Twentse huiseigenaren coachen bij het vinden van haalbare opties om te verduurzamen. 

Gerrit Jurgens

Ik vind het fijn om als wooncoach bezig te zijn met duurzaamheid en steeds meer kennis op te doen. Met mijn opgedane kennis kan ik woningeigenaren helpen. 

Mignon Sanchez

Met enthousiasme en zonder commercieel belang kun je eigenaren oprecht verder helpen en duurzaamheid laagdrempeliger maken. Dat is voor mij heel belangrijk.

Chris Koens

Uit eigen ervaring weet ik dat goede oriëntatie essentieel is. Maar er zijn veel valkuilen. Daarom ben ik wooncoach geworden. Ik kan helpen bij het structureren van woonvragen, en mijn kennis inzetten bij het maken van keuzes.

Lokaal nieuws

Plaatsen: Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde, Markelo
Buurtschappen: Achterhoek, Azelo, De Ha, Dijkerhoek, Deldenerbroek, Elsenerbroek, Herike-Elsen, Kerspel Goor, Markelosebroek, Markvelde, Pothoek, Stokkum, Wiene/Zeldam