Losser2018-11-29T11:27:53+00:00

Gemeente
Losser

Op deze pagina vindt u onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook leest u hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vindt u hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Losser. Wilt u weten wat een wooncoach voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 088-18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Zonnepanelen iets voor u?

U kunt nu eenvoudig en snel zien of het dak van uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. De zonnekaart geeft u direct overzicht hoeveel u kunt verdienen door de zon.

Bekijk de zonnekaart

Inloopspreekuur

Vragen over isoleren, energie opwekken of energie besparen? Wilt u verbouwen of is uw woning aan onderhoud toe? Wilt u weten hoe u langer en veilig in uw eigen huis kunt blijven wonen?

Vraag het de wooncoaches!

Wanneer en waar

Momenteel zijn er geen inloopspreekuren in Losser.

Wooncoaches

Bennie Brueker

Tijdens mijn werkende leven heb ik ervaring opgedaan in het geven van advies over energiebesparing in woningen. Dit sluit prachtig aan bij mijn nieuwe functie als wooncoach. Ik wil huiseigenaren op weg helpen bij het verduurzamen van hun huis.

Willy Nijhuis

Mijn doelstelling is om zo lang mogelijk sociaal en maatschappelijk betrokken te blijven in de samenleving en huiseigenaren te stimuleren om duurzamer te leven.

Lokaal nieuws

Plaatsen: Beuningen, De Lutte, Glane, Losser, Overdinkel
Buurtschappen: De Poppe, Glane-Beekhoek, Mekkelhorst