fbpx
Oldenzaal2021-10-13T08:51:00+01:00

Gemeente
Oldenzaal

Op deze pagina vind je onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook lees je hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vind je hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Oldenzaal. Wil je weten wat een wooncoach voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 088-18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Zonnepanelen iets voor jou?

Je kunt nu eenvoudig en snel zien of het dak van jouw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. De zonnekaart geeft je direct overzicht hoeveel jij kunt verdienen door de zon.

Bekijk de zonnekaart

Wooncoaches

Gerard ter Haar

Onbewust was ik er al jaren mee bezig, maar de laatste jaren leef ik bewust duurzaam. Na twee jaar energiecoach geweest te zijn leek het me interessant om mensen ook te informeren over grotere investeringen.

Henk Roeleveld

Ik vind het geweldig dat ik anderen kosteloos informatie kan geven waar ze gelukkig van worden. Door mijn bouwkundige en adviserende achtergrond kan ik huiseigenaren van advies voorzien.

Eggy Voorneman

Ik vind het belangrijk dat mensen hun huis verduurzamen. Ik help huiseigenaren stap-voor-stap om het jaarverbruik -zowel voor elektriciteit als gas- naar beneden te brengen. Het is zelfs mogelijk om "nul op de meter" te krijgen.

Plaatsen: Oldenzaal

Ga naar de bovenkant