De partnerbedrijven
van Duurzaam Thuis Twente

Duurzaam Thuis Twente werkt samen met diverse partnerbedrijven. Deze partners zijn geselecteerd op grond van aantoonbare duurzame kwaliteit.

Duurzaam (t)huis Twente werkt samen met diverse partnerbedrijven. Deze partners zijn geselecteerd op grond van aantoonbare duurzame kwaliteit. De partnerbedrijven komen in beeld als een wooncoach een huiseigenaar bezoekt. De wooncoach wijst de huiseigenaar op geschikte bedrijven uit de omgeving en desgewenst vraagt hij offertes op bij diverse bedrijven. Dit kunnen overigens ook bedrijven zijn die niet zijn aangesloten bij Duurzaam (t)huis Twente. Samen met de huiseigenaar beoordeelt de wooncoach deze offertes en het is uiteindelijk aan de huiseigenaar welk bedrijf of welke bedrijven de klus mogen uitvoeren.
De partnerbedrijven van DTT werken in diverse sectoren. Zo zijn er architectenbureaus, energieadviseurs, bouwbedrijven, schilders, toeleveranciers, en zijn er partners die zich richten op levensloopbestendig wonen, isolatietechniek en zonne-energie. Dikwijls werken partnerbedrijven samen om de huiseigenaar te ontzorgen en om zo het beste resultaat te garanderen voor de huiseigenaar. Gedurende het hele proces is de wooncoach ook aanwezig.

  • Het zijn zelfstandig functionerende, erkende bedrijven.
  • Ze zijn lid van een brancheorganisatie die kwaliteitscriteria hanteert voor haar leden.
  • Ze zijn deskundig op hun vakgebied, zijn gecertificeerd indien van toepassing of bereid een certificaat op korte termijn te behalen. Ze werken met gekwalificeerd personeel.
  • Ze werken veilig en zijn, indien van toepassing, in het bezit van een VCA-erkenning of de medewerkers zijn in het bezit van een VCA-diploma.
  • Ze hanteren leveringsvoorwaarden.
  • Ze zijn in het bezit van een aansprakelijkheidsverzekering.
  • Ze hebben een vestiging in Twente.
KLIK HIER VOOR HET CONVENANT MET DE AANGESLOTEN PARTNERBEDRIJVEN.

Ook partner van DTT worden?

Wegens succes is Duurzaam Thuis Twente op dit moment niet op zoek naar nieuwe partnerbedrijven. Wel is het mogelijk om op de lijst te komen met geïnteresseerde bedrijven. Wij nemen dan contact met je op wanneer er een plaats beschikbaar is.

Schrijf u nu in!

Selecteer de maatregel die jij aan jouw huis wilt toepassen…