Rijssen-Holten2018-04-10T09:47:43+00:00

Gemeente
Rijssen-Holten

Op deze pagina vindt u onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook leest u hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vindt u hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Rijssen-Holten. Wilt u weten wat een wooncoach voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 088-18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Zonnepanelen iets voor u?

U kunt nu eenvoudig en snel zien of het dak van uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. De zonatlas geeft u direct overzicht hoeveel u kunt verdienen door de zon.

Bekijk de zonatlas

Inloopspreekuur

Vragen over isoleren, energie opwekken of energie besparen? Wilt u verbouwen of is uw woning aan onderhoud toe? Wilt u weten hoe u langer en veilig in uw eigen huis kunt blijven wonen?

Vraag het de wooncoaches!

Wanneer en waar

Elke donderdag van 18.30-20.30 uur kunt u terecht bij onze wooncoaches.
Voor dit inloopspreekuur maken ze gebruik van de ruimte van de Woonweter:
Hogepad 85, 7462 TB Rijssen.

Wooncoaches

Gerrit-Jan Voortman

Ik draag besparing dan wel beperking van het gebruik van fossiele brandstoffen een warm hart toe. We kunnen onze planeet immers maar één keer vernielen. Als wooncoach wil ik huiseigenaren in mijn omgeving graag behulpzaam zijn bij het verbeteren van wooncomfort en het verlagen van energiekosten.

Herman Grooten

Ik wil voor de inwoners van Twente een klankbord zijn en hen helpen bij het nemen van de juiste beslissing. Ik denk zo objectief mogelijk mee met de woningeigenaren en samen zetten we alles op een rij.

Gerrit Nijland

Het is in mijn ogen belangrijk dat alle huiseigenaren de juiste kennis krijgen. Als wooncoach wil ik graag de schakel zijn tussen de woningeigenaar en de uitvoerende partijen. Ik gun iedereen comfortabel woongenot en een lage energierekening.

Lokaal nieuws

Plaatsen: Holten, Rijssen
Buurtschappen: Beuseberg, Borkeld, Dijkerhoek, Espelo, Helhuizen, Holterbroek, Lichtenberg, Look, Neerdorp