fbpx
Subsidies2021-06-24T15:55:23+01:00

Subsidies

Informatie over subsidies
Een duurzame maatregel levert altijd geld op, want je bespaart op de energierekening. Daarbij kan een subsidie of lening je helpen om de investering voor bijvoorbeeld zonnepanelen, isolatie of warmtepomp te doen. Wij hebben alle informatie over de huidige financiële regelingen voor jou op een rij gezet.

NIEUWS:
In zeven Twentse gemeenten loopt op dit moment de Geld-Terug-Actie “Poen voor Groen“. Deze subsidie is speciaal bedoeld voor kleine energiebesparende maatregelen. Koop jouw groene producten bij een deelnemende winkel en vraag € 50- terug!
Zie: Poen voor Groen

BTW-teruggave
Nu is het administratief best wel ingewikkeld om de BTW terug te vragen. Dit verandert binnenkort. Zie: Vereniging Eigen Huis
Als de nieuwe regels bekend zijn, zullen we die hier vermelden.

Terugvragen btw zonnepanelen

24 juni 2021|

Als je als particulier zonnepanelen koopt, kun je de btw op aanschaf en installatie terugvragen van de Belastingdienst. Dat scheelt toch mooi 21% op de investering!

Energiebespaarlening

19 januari 2021|

Ga je energiebesparende maatregelen in je huis aanbrengen, maar wil of kun je daar geen eigen spaargeld voor inzetten? Dan is deze energiebespaarlening misschien wat voor jou. Inwoners van Overijssel krijgen extra korting op hun rente.

Samenwerken aan een duurzame toekomst

Ga naar de bovenkant