fbpx
Twenterand2021-10-13T08:53:32+01:00

Gemeente
Twenterand

Op deze pagina vind je onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook lees je hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vind je hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Twenterand. Wil je weten wat een wooncoach voor jou kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 088-18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Zonnepanelen iets voor jou?

Je kunt nu eenvoudig en snel zien of het dak van jouw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. De zonnekaart geeft direct overzicht hoeveel jij kunt verdienen door de zon.

Bekijk de zonnekaart

Wooncoaches

Daan Hartgers

Ik merk dat duurzaamheid begint te leven onder mensen, maar dat velen de weg niet weten te vinden. Als wooncoach kan ik ongebonden en kosteloos inventariseren wat de woonwensen zijn en samen met de huiseigenaren prioriteiten stellen.

George Langendonk

Na een gesprek met huiseigenaren geef ik ze een goede analyse en een advies dat past bij hun wensen. Dit doe ik onder andere omdat ik uit eigen ervaring weet dat het prettig is om je woonklimaat te verbeteren.

Hans Winkel

Een wooncoach is een noaber. Iemand met hart voor Twente. Geheel kosteloos komt hij of zij bij u langs om deskundig advies te geven over uw woning.

Plaatsen: Den Ham, De Pollen, Geerdijk, Vriezenveen, Vroomhoop, Westerhaar-Vriezenveensewijk
Buurtschappen: Bruinehaar, Hallerhoek, Linde, Magele, Meer, Noord-Meer, Weitemanslanden, Westerhoeven

Ga naar de bovenkant