Wierden2019-02-07T09:25:58+00:00

Gemeente
Wierden

Op deze pagina vindt u onder meer informatie over subsidies, duurzame maatregelen en een overzicht van uitvoerende bedrijven. Ook leest u hier het lokale nieuws over duurzaamheid en energiebesparing. Tot slot vindt u hier een overzicht van alle wooncoaches die actief zijn in de gemeente Wierden. Wilt u weten wat een wooncoach voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Bel ons: 088-18 50 130 Mail ons: info@duurzaamthuistwente.nl

Zonnepanelen iets voor u?

U kunt nu eenvoudig en snel zien of het dak van uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen of een zonneboiler. De zonnekaart geeft u direct overzicht hoeveel u kunt verdienen door de zon.

Bekijk de zonnekaart

Inloopspreekuur

Vragen over isoleren, energie opwekken of energie besparen? Wilt u verbouwen of is uw woning aan onderhoud toe? Wilt u weten hoe u langer en veilig in uw eigen huis kunt blijven wonen?

Vraag het de wooncoaches!

Wanneer en waar

Elke woensdag van 16.00 – 19.00 uur
Locatie: in de hal van het gemeentehuis in Wierden

Wooncoaches

Jan Ezendam

Ik kan goed luisteren naar de wensen van anderen. Als klusser kan ik mezelf prima redden en ik heb cijfermatig inzicht. Zodoende kan ik huiseigenaren open en eerlijk informeren en ze een basis geven. Vervolgens kunnen zij zelf tot een besluit komen.

Tonnie Kroeze

Het is prettig om huiseigenaren te adviseren hoe ze comfortabeler kunnen wonen met minder energie. Ze besparen energie, het milieu en ze zien het terug op de energierekening. Zelf heb ik er goede ervaringen mee.

Helga Sasbrink

Door samen te werken met bedrijven, adviseurs en gemeenten kunnen we tot een goed resultaat komen. Soms met een verrassende uitkomst. Dat ik hier een steentje aan kan bijdragen vind ik mooi.

Lokaal nieuws

Plaatsen: Enter, Hoge Hexel, Wierden
Buurtschappen: Enterbroek, Het Loo, Huurne, Notter, Piksen, Rectum, Ypelo, Zuna, Zuidermaten-Bullenaarshoek